Dulcolax voorschrift

Main / Medications / Dulcolax voorschrift

Alle dossiers Top Dossiers. Behalve als uw arts anders adviseert. Zwangerschap en borstvoeding Tot dusver zijn er geen aanwijzingen over ongewenste of schadelijke effecten bij gebruik van DULCOLAX maagsapresistente tabletten tijdens de zwangerschap. Fijne is wel dat het snel werkt! Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring.

Fur was ist atacand

Deze heftige reactie was niet bekend. Als dit onvoldoende helpt, kunt u proberen of u met bisacodyl ontlasting kunt stimuleren. Terug Print pagina Doorsturen Aanmelden nieuwsbrief Reageren. Tip een vriend Voeg toe aan favorieten. Werking [ bewerken ] Contactlaxantia trekken vloeistof aan in de dikke darm en stimuleren de natuurlijke darmbeweging.

Navigatiemenu

Het kan nodig zijn om deze nog eens door te lezen. Autoriteit Persoonsgegevens Natuurlijk helpen wij jou graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Een ernstige overgevoeligheid is te merken aan benauwdheid of een opgezwollen gezicht. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Beweeg ik wel voldoende?

Werkzame stof: bisacodyl

Deze toestemming geef je door op een button te klikken op onze website. Deze tekst is gebaseerd op de bijsluiter van het beschreven medicijn en op andere, wetenschappelijke bronnen. Veel drinken en regelmatig lichaamsbeweging zijn ook belangrijk.

Na 2 tabl genomen te hebben, als begin van darmspoeling, kreeg ik twee en een half uur later z'n enorme heftige krampen dat ik ben flauw gevallen en na de Bisacodyl is sinds internationaal op de markt.

Zeer zelden bij minder dan 1 op de mensen Bij gebruik van zetpillen: Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Coreg overdose death

Voor inhoudelijke feedback kun je rechtstreeks contact opnemen met de redactie van ConsuMed. Bisacodyl is een contactlaxans. Bewaren in de originele verpakking.

Als je ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met je klacht, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Direct naar het forum.

More: